Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΜΥΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ ΤΩΝ ΜΥΩΝ


Σας προσφέρεται μια πλήρης εικόνα της ενέργειας των μυών που συμμετέχουν στην εκτέλεση κάθε άσκησης. Αυτό το εξαιρετικό εγχειρίδιο περιέχει έγχρωμα και λεπτομερή ανατομικά σχήματα της κάθε άσκησης, τα οποία επικεντρώνονται σε κάθε μεγάλη μυϊκή ομάδα ξεχωριστά, μαζί με πλήρη περιγραφή του τρόπου εκτέλεσής της. Αυτές οι εικόνες περιγράφουν γραφικά τόσο τους μυς όσο και τα οστά, μαζί με τις παραλλαγές εκτέλεσης των ασκήσεων, ώστε να απομονώνουν συγκεκριμένους μυς. Είναι σαν να βγάζεις την "ακτινογραφία" κάθε άσκησης.


Ανακαλύψτε μόνοι σας τη μαγεία του βιβλίου "Προ­πόνηση για την Αύξηση της Μυϊκής Δύναμης - Λει­τουργική Ανατομική των Μυών" που είναι ένα από τα βιβλία με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο.


Αποκτήστε μία άποψη για τη μορφή του ανθρω­πίνου σώματος σε κίνηση, με περισσότερες από 400 έγχρωμες εικόνες. Αυτή η αριστουργηματική δουλειά απεικονίζει τους μυς που συσπώνται σε κάθε άσκηση και προβάλλει τον τρόπο που αυτοί οι μυς ενεργούν μέσα στο πλαίσιο των παρακείμε­νων αρθρώσεων και των σκελετικών δομών. Μοιά­ζει με ακτινογραφία κάθε μίας άσκησης, παρέχο­ντας στον αναγνώστη μια πολύπλευρη απεικόνιση της προπόνησης για την αύξηση της μυϊκής δύνα­μης, όπως δεν απεικονίζεται σε κανένα άλλο σύγ­γραμμα.


Το βιβλίο ''ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΜΥΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ'' μπορείτε να το βρείτε εδώ