Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Μέδουσα


Τα δολοφονικά πλοκάμια των μυστικών υπηρεσιών

Η αλήθεια μπορεί μόνο συγκαλυμμένα να ειπωθεί. Η φαντασία αγγίζει την πραγματικότητα. Μια πανίσχυρη δύναμη κρούσης του 6ου στόλου ετοιμάζεται να εξαπολύσει παράλληλες επιθέσεις σε Ελλάδα και Τουρκία. Πρόσχημα μια υποτιθέμενη τρομοκρατική πράξη.

Λευκός Οίκος (9 π.μ. ώρα ΗΠΑ) Ο πρόεδρος Τζιμ Κάρεϋ μπήκε βιαστικά. Ήταν δύσθυμος, νευριασμένος. Οι σύμβουλοί του, όλα τα μέλη του πανίσχυρου Εθνικού Συμβουλίου Στρατηγικού Σχεδιασμού, ήταν εκεί.
– Κύριοι, είπε ο πρόεδρος και η φωνή του πρόδιδε την ένταση της στιγμής, ο ναύαρχος ζητάει το πράσινο φως για την επιχείρηση «Γουήκ Εντ»!

Η Άλις Μπεργκ, γυναίκα του συμβούλου του προέδρου Κάρεϋ, και η Σούζαν Μοντγκόμερυ, πράκτορας της CIA, βρίσκονται μπροστά στο μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής τους. Με κίνητρο τον έρωτα, θα εμπλακούν καθοριστικά στην εξέλιξη των γεγονότων.
Ένα θρίλερ συνωμοσίας και ίντριγκας, που κρατάει κομμένη την ανάσα από την πρώτη σελίδα, με φόντο τα πετρέλαια του Αιγαίου. Ποτέ άλλοτε η φαντασία δεν πλησίασε τόσο κοντά την πραγματικότητα. Κι αν είναι αλήθεια;

Ένα συναρπαστικό πολιτικό θρίλερ. Ένας μύθος που θα μπορούσε, ίσως, να έχει συμβεί, αν δεν έχει συμβεί πράγματι. Σίγουρα όμως θα μπορούσε να γίνει η πραγματικότητα του μέλλοντος.

Συγγραφέας: Καψής Γιάννης Π.
Εκδόσεις: Λιβάνη
Ημ. Έκδοσης: 27/12/2010
Αρ. σελίδων: 423