Σάββατο 8 Απριλίου 2023

Ηλεκτρονικά βιβλία από τη Θούλη - Για όσους αγαπούν την τεχνολογία και θέλουν να έχουν τη βιβλιοθήκη τους στην τσέπη τους



Αγαπητοί φίλοι! Με μεγάλη χαρά σάς ανακοινώνουμε τη νέα μας συνεργασία με την πλατφόρμα ηλεκτρονικών βιβλίων Rakuten Kobo! Ήδη, μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος thulebooks.gr προσφέρουμε βιβλία μας σε ηλεκτρονική μορφή (eBook) για όσους αγαπούν την τεχνολογία και θέλουν να έχουν τη βιβλιοθήκη τους στην τσέπη τους. 

Τώρα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα ηλεκτρονικά μας βιβλία και μέσα από μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες παγκοσμίως, η οποία προσφέρει στους χρήστες της εκατομμύρια βιβλία σε διάφορες γλώσσες και κατηγορίες. Η προσθήκη των ηλεκτρονικών βιβλίων στην πλατφόρμα Rakuten Kobo είναι μια σημαντική εξέλιξη για τις Εκδόσεις Θούλη και ανυπομονούμε να διευρύνουμε το αναγνωστικό κοινό μας και να προσφέρουμε ακόμη περισσότερες επιλογές στους λάτρεις του βιβλίου.

Για να αγοράσετε και να κατεβάσετε τα ηλεκτρονικά βιβλία μας, απλώς επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Rakuten Kobo (https://www.kobo.com/gr/en/search?query=%CE%B8%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B7) ή χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Kobo στη συσκευή σας την οποία μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν μέσα από την ιστοσελίδα της πλατφόρμας. Στο πεδίο αναζήτησης, γράψτε «Θούλη»  και επιλέξτε τα βιβλία που σας ενδιαφέρουν. Κάθε εβδομάδα, θα προσθέτουμε νέα βιβλία. 

Είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία μας με την Rakuten Kobo θα ενισχύσει την πρόσβαση στον πλούσιο κόσμο των βιβλίων της Θούλης και θα προσφέρει στους αναγνώστες μας  μια συναρπαστική και άνετη εμπειρία ανάγνωσης.

Παράλληλα, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε τις έντυπες εκδόσεις των βιβλίων μας μέσω του eshop μας thuleBooks.gr, για όσους επιθυμούν την κλασική μορφή των βιβλίων.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε καθώς ανανεώνουμε τις υπηρεσίες μας και ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των σύγχρονων αναγνωστών. Η συνεργασία μας με τη Rakuten Kobo αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς την παροχή ενός πλήρους φάσματος επιλογών για την ανάγνωση και τη μάθηση.

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε ακούραστα για να βελτιωνόμαστε και να σας παρέχουμε πάντα τα καλύτερα βιβλία, τόσο σε ψηφιακή όσο και σε έντυπη μορφή. 

Μη διστάσετε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες, σχόλια ή προτάσεις που έχετε σχετικά με τη νέα μας συνεργασία με τη Rakuten Kobo. Η γνώμη σας είναι πολύτιμη για εμάς και μας βοηθά να αναβαθμίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας.

Με εκτίμηση,

Εκδόσεις Θούλη